logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Definitii
In cadrul acestei pagini, urmatoarele notiuni au urmatorul inteles:
Termenul Compania se refera la SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL, inregistrata la Registrul Comertului București sub nr. Nr. ordine Reg. Com./ an: J40/1956 / 19.02.2014, CUI:  32813109, cu sediul in Prelungirea Ghencea, nr 100, sector 6, Bucuresti. 
Termenul site-ul este website-ul gazduit la adresa WWW.URZEALA.RO si la tot continutul acestuia.
Termenul URZEALA.RO se refera la website-ul URZEALA.RO si/sau la compania SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL. Termenul continut inseamna toata informatia cuprinsa de site-ul WWW.URZEALA.RO, incluzand, fara a se limita la : text, imagini, informatie, design, cod.
Termenul comanda este o conventie pe suport electronic intre SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL si persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui obiect pe site-ul WWW.URZEALA.RO ce obliga compania la furnizarea produselor specificate in comanda, iar cumparatorul la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi facute de persoane cu varsta de peste 18 ani.
Termenul cumparator este persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui sau mai multor obiecte pe site-ul WWW.URZEALA.RO
Termenul utilizator este persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.
Site-ul WWW.URZEALA.RO si intreg continutul acestuia este proprietatea fondatorilor Urzeala si este reprezentant comercial exclusiv prin compania SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL.
Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt proprietatea brandului URZEALA sau/si a SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL sau sunt utilizate cu permisiune.
Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea, nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului URZEALA.RO sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

Capitol 1 : Inregistrare pe site
Pentru a face o comanda pe URZEALA.RO nu este nevoie sa va inregistrati inainte.
Totusi pentru a realiza o comanda va fi nevoie sa ne oferiti cateva informatii obligatorii care trebuie sa fie reale si adevarate. Aceste informatii sunt: Numele si Prenumele, Adresa, Judetul si Localitatea de domiciliu, cat si adresa pentru livrarea comenzii, numar de telefon corect si o adresa de email pentru primirea datelor despre comanda. Daca una din informatiile mentionate mai sus se schimba va rugam sa ne mentionati acest lucru utilizand formularul de pe pagina de Contact.
Odata finalizata o comanda se va creea un cont unic pe URZEALA.RO pentru dumneavoastra. Veti primi o parola automata, care este important sa fie pastrata in siguranta. Daca se intampla o utilizare neautorizata a contului va rugam sa ne contactati imediat.
Odata finalizata comanda va oferiti acordul folosirii informatiilor dvs conform mentiunilor din Termenii de Confidentialitate si pentru livrarea comenzilor si imformatiilor solicitate de dvs.

Capitol 2 : Cum se face o comanda
Va invitam sa accesati produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce va intereseaza. Veti observa ca pentru anumite produse unde este nevoie de a va alege o anume marime aveti un Ghid Marimi pe care il puteti utiliza. Daca aveti neclaritati, va rugam sa ne contactati via email sau telefonic.
1. Prin comanda directa de pe site.
- Pentru a plasa o comanda pe URZEALA.RO va invitam sa va uitati pe ofertele de pe site.
- Cand gasiti ceea ce cautati, si dupa alegerea masurii, apasati pe butonul din dreapta “Adauga in Cos”.
- In “Cosul Meu” puteti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand terminati cumparaturile, trebuie sa apasati pe butonul “Checkout”.
- Apoi specificati datele de livrare si facturare si modalitatile de plata.
Verificati la sfarsit datele completate si apasati pe butonul trimite comanda. Imediat veti primi un mail de confirmare a comenzii realizate urmand sa fiti contactat in 24 de ore de catre un consultant URZEALA.RO.
2. Prin telefon.
Va asteptam zilnic de luni pana vineri intre 10:00 la 19:00. la telefonul 0753.354.381 / 0746. 436.897 pentru a plasa o comanda sau pentru orice alta intrebare.
3. Printr-un mesaj trimis prin formularul de pe pagina de Contact:
Va asteptam mesajele dumneavoastra pentru comenzi sau pentru orice alte intrebari.

Disponibilitatea produselor
Toate produsele afisate pe site au prezentate pe pagina acestora situatia disponibilitatii lor. Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic cat mai repede.

Capitol 3 : Plata unei comenzi
Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe URZEALA.RO va punem la dispozitie cinci modalitati de plata din care sa alegeti :
- Prin ordin de plata (transfer bancar) virament bancar in contul firmei SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare aferente transferului sunt in sarcina platitorului.

- Mandat sau E-mandat (posta)
- Numerar la livrare

- Paypal

- Alte modalitati de plata online asa cum sunt ele afisat pe website

Datele de identificare necesare platii prin transfer bancar sau prin mandat sunt urmatoarele:
Numele firmei: S.C CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN S.R.L
CUI: 32813109

Nr. ordine Reg. Com./ an: J40/1956 / 19.02.2014

Sediul: Prelungirea Ghencea 100, sector 6
Judet: Bucuresti
Cont bancar: RO 88BTRLRONCRT0407769001
Banca: Banca Transilvania

Capitol 4 : Conditii de livrare
Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania sau in afara tarii, in locatiile selectate
- livrarea se va face la adresa solicitata de client.
- livrarea se efectueaza prin firme de curierat cu care URZEALA.RO are contract sau prin mijloace proprii.
- produsele se vor livra in ambalajul special URZEALA.RO. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare
Pentru a face o comanda pe URZEALA.RO nu este nevoie sa va inregistrati inainte.
Costul de livrare in Romania a comenzilor plasate pe URZEALA.RO este suportat de client. Aceasta taxa va fi inclusa in factura emisa de URZEALA si se va regasi in totalul de plata.
Produsele de pe URZEALA.RO au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda. Taxa de livrare poate fi afisata, dupa caz, si pe pagina fiecarui produs in parte.
Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Termenul de livrare
 Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de acesta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii si este intre 2 si 4 zile lucratoare pentru comenzile interne. 
Termenul de livrare  este orientativ si se poate prelungi in situatii exceptionale.

Politica de preturi
Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si include TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

Capitol 5 : Conditii de returnare
Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra. Cu URZEALA.RO, sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.
Conform ordonantei nr.130 din 31 August 2000 completata prin legea nr.51 din 21 Ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului“.
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna. De asemenea produsele ridicate de la sediul nostru sau inmanate personal, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta si prin urmare nu pot fi returnate.

Termenii de returnare
• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefonic la 0753.354.381 / 0746. 436.897  in primele 10 zile de la primirea comenzii ca doriti sa returnati produsele.
• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari , daca sunt insotite de ambalajul original si toate etichetele atasate de produs fara a fi rupte, precum si de documentele primite in cutie.
• In documentele primite odata cu comanda veti gasi o proforma de returnare in care sunt trecute produsele comandate si in care trebuie sa completati dumneavoastra datele necesare pentru returnarea banilor (codul IBAN de 24 caractere, banca, CNP-ul).
• Pentru retur va rugam sa ne trimiteti pachetul prin curier la sediul nostru.
Banii inapoi in maxim 5 zile lucratoare in caz de returnare
Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate, URZEALA.RO se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii si validarii returului; in aceasta contravaloare nu sunt incluse taxele pentru transportul produselor returnate.
Primiti banii inapoi, garantat !
Trebuie doar sa ne comunicati telefonic ca doriti sa returnati produsul, trimiteti pachetul prin curierul si dupa maxim 5 zile lucratoare veti primi banii in contul specificat de dvs.

INFORMATII IMPORTANTE
Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.
Desi incercam sa oferim o imagine cat mai fidela in ceea ce priveste culorile produselor, existenta unei game foarte variate de monitoare face posibil ca unele culori sa fie usor modificate fata de cele originale. De aceea garantarea faptului ca ceea ce afiseaza monitorul respecta 100% culoarea produsului in realitate nu poate fi facuta de URZEALA.RO.
Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat!
Produsele livrate prin mijloace proprii precum si cele ridicate de la sediul nostru, conform legii nr.51 din 21 Ianuarie 2003, nu se considera comert la distanta.
Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Capitol 6 : Prevederi
1. Site-ul WWW.URZEALA.RO si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL.
2. URZEALA.RO va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
3. URZEALA.RO isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
4. URZEALA.RO nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
5. Intreg continutul site-ului URZEALA.RO este proprietatea SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
6. Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precumsi de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libea, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL.
7. Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL.
8. SC CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
9. Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
10. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului WWW.URZEALA.RO, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
11. Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu CREATIVE CONCEPT PROJECT SEVEN SRL.
12. URZEALA.RO nu este raspunzator de:
- daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului
- eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. URZEALA.RO face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele
- eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa URZEALA.RO
- pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor URZEALA.RO

Multumim pentru colaborare!

Echipa Urzeala

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.