logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Ca vizitator ai urmatoarele drepturi:
-explorarea continutului;
-reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor de pe site, numai cu indicarea sursei;
-copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
-daca iti bazezi deciziile sau actiunile pe informatiile continute in acest website iti asumi raspunderea integrala pentru eventualele pierderi suferite.

Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul Urzeala.ro numai in scopuri informative.

Urzeala.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Produsele descrise in acest site sunt valabile numai pentru Urzeala.ro si sunt proprietatea sa exclusiva.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal Urzeala.ro, precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al Urzeala.ro da dreptul unilateral si neechivoc ca Urzeala.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte, conform legii nr. 8/14 martie 1996.
Urzeala.ro si companiile subsidiare respecta drepturile politicii datelor personale private ale vizitatorilor online si recunoaste importanta protejarii informatiilor ce ii privesc. Am adoptat o politica de confidentialitate care ghideaza forma de colectare, depozitare si utilizare a informatiilor.

Vizitand Urzeala.ro, acceptati urmatoarele Termene si Conditii:

Inregistrarea
Pentru a te loga, este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii despre tine: numele si prenumele conform actului de identitate, adresa e-mail valida, adresa domiciliului, adresa de livrare a produselor, numar de telefon la care puteti fi contactat(a), date de identificare BI/CI/pasaport, data nasterii.

Eligibilitatea de a cumpara
Daca nu ai varsta de 18 ani, trebuie sa informati un parinte sau un tutore legal in legatura cu Politica de Confidentialitate a Urzeala.ro, inainte de a te inregistra sau de a plasa o comanda.

Acceptarea comenzii
Urzeala.ro iti poate folosi informatiile personale in vederea procesarii comenzilor, a platii si a asigurarii unei experiente de shopping personalizata. De asemenea, vom folosi datele pentru a putea trimite comenzile si pentru a manageria contul tau.

Plata

Plata in numerar
Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor fiind cea din momentul confirmarii telefonice si online a comenzilor plasate pe Urzeala.ro. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se poate efectua si la curier.

Retur si schimb
Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a Urzeala.ro la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Cheltuielile de returnare vor fi suferite de client.
Reguli generale
Politica de confidentialitate nu se aplica diverselor website-uri mentinute de alte companii sau organizatii pe care noi le link-uim. Urzeala.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionati catre o a treia parte.
Te rugam sa citesti Politica de Confidentialitate ale oricaror alte companii sau organizatii inainte de a te inscrie.
In cazul in care oricare dintre informatiile de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tale, veridicitatea acestor informatii este obligatorie. De aceea, in cazul in care aceste informatii sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervam dreptul de a-ti bloca accesul la site, fara preaviz, pe o perioada stabilita de noi, fara a fi necesar acordul tau.

Putem folosi datele personale in statistici cu privire la traficul site-ului, vanzari sau informatii comerciale pe care le putem furniza catre o a treia parte, insa aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea voastra.

In ultimul rand, putem folosi datele pentru a imbunatati continuu site-ul sau pentru a realiza studii cu privire la caracteristicile cumparatorilor nostri. Datele personale ar putea fi redirectionate catre o firma specializata in fraude, care le va pastra in baza de date, pentru orice eventualitate.

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.