logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Serii limitate, stocuri 0, publicitate redusa la minim, lucru etic, urzit in Romania.
Inca de la inceputuri, din 2013, Urzeala a produs serii limitate, prin resurse locale si folosind o abordare etica.
Astfel, nu am avut campanii de reduceri masive si nici produse care au fost retrase de la vanzare si abandonate sau aruncate.
Toate urzelile noastre isi gasesc purtatorul potrivit, si suntem foarte recunoscatori celor care asteapta seriile noi, chiar si cand ele intarzie sa apara.
Sa lucrezi in cadrul unui angrenaj doar cu mici producatori si ateliere locale are si riscuri, intarzierea sau amanarea termenelor fiind unul dintre ele, dar, ni le asumam, urmand ideea ca toate lucrurile bune se intampla la timpul lor.
Promovarea Urzeala este redusa spre 0, singura promovare pe care o facem este cea in mediile sociale, cu bugete foarte reduse. Incasarile si profitul sun reinvestite pentru imbunatatirea angrenajului de productie, pentru ridicarea standardelor de calitate si pentru a da mai departe celor care urzesc cu noi remuneratie potrivita. Costurile de productie pentru Urzeala sunt, poate, de 3-4 ori mai mari decat ale altor branduri tocmai pentru ca ne straduim sa producem cu demnitate. Mai departe, faptul ca nu investim in promovare, ne ajuta, insa, sa pastram costuri cel mult similare cu ale altor branduri.
Pentru a ajuta la pastrarea unui mediu inconjurator cat mai sanatos, am redus dimensiunile, greutatea si complexitatea ambalajelor la minim. Acum folosim coli de ambalat si atat. Transportul pana la punctul de livrare prin curier, il facem singuri pentru a economisi timpul altora, dar, si pentru a evita necesitatea mai multor drumuri, si deci extra-combustibil si arderi inutile.

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.