logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Urzeală a început în 2013 din dragoste și respect față de bunicii noștri, și din dorința de a-i păstra întotdeauna cu noi, dacă nu altfel, măcar prin aceste fragile #FIREDEFOLCLOR.
Urzeală leaga prin fire de folclor generatii si continua sa ne reaminteasca povesti si legende românești.
Produsele Urzeala sunt haine de toata ziua, din materiale naturale, lucrate in ateliere locale de dimensiuni mici.
Urzeala se incadreaza in categoria proiectelor cu viziune durabila, pe termen lung si etica, fiind sustinut momentan din fonduri proprii si din vanzare produselor.
Ce inseamna #RESTARTFOLCLOR?
Scopul proiectului #Urzeala este acela de a revaloriza, de a translata si de a aduce in atentia generatiilor actuale elemente de identitate culturala, elemente de design, semnificatii, raportarea fata de lucruri si bunuri (in opozitie cu consumerismul accelerat), constientizarea importantei sustinerii economiei locale.
Urzeală inseamna haine confortabile, din materiale naturale, făcute în România, după tipare originale, in serii limitate, in cadrul unor angrenaje locale.
Întreg proiectul #URZEALĂ este izvorât din dorința de a duce mai departe poveștile și reperele noastre de identitate, așa cum le-am simțit, și de a readuce în atenția publicului că avem povești frumoase care pot rămâne aproape de inimi încă multe generații de-acum încolo.
#noiramanemacasa
Ne gasiti mereu bucurosi de oaspeti si de vorba la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la 0753.354.381
Oana Ivan – fondator.pastrator.urzitor

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.