logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Despre Alin Marian, aka Terente, aka al mai simpatic baiat din parcul de skate, el insusi zice ca pe el poti sa-l scoti din Urzeala Team, dar, #urzeala din el, nu. Fiind recunoscut pentru metaforele de sorginte moldoveneasca, aceste spuse nu ne sperie, si nici nu ne scandalizeaza. Doar ne fac sa-l iubim si mai mult.

Alin e baiat handsome, amabil, skater experimentat, poet talentat si urzitor de incredere. Placa lui de skate si-a lasat amprenta in Moldova, si stilul lui original care imbina creativitatea si tehnica a lasat in uimire toate zonele tarii.

De ce urzeste? Iata, o intrebare la care Pufosul a raspuns dintr-o respiratie. “Urzesc pentru ca mi-am iubit dintotdeauna tara si traditiile, iar acum fiind in team-ul Urzeala pot sa raspandesc mai bine si mai cu folos aceste valori. Dorinta mea este sa le putem pastra si sa ne bucuram de ele cu totii, indiferent de varsta sau de principiile de viata. Urzeala, adica valorile si modelele de inspiratie traditionala aduse in mediul urban contemporan, mi s-a parut de la inceput un concept foarte potrivit si util mai ales pentru generatia mea.

Pe de o parte cultivi si acorzi respectul cuvenit traditiilor si implicit bunicilor nostri, iar pe de alta parte iti reprezinti tara si traditiile intr-o forma urbana si care ti se potriveste pe deplin. Skater, biker, roller, parkourist, dansator sau cantaret, artist sau orice alt fel de pasiune ai se poate manifesta acordand respectul cuvenit celor dinaintea noastra.

Vad ca unii dintre cei mai tineri, din generatiile mai noi, sa zicem, vor sa scape de ideea de traditii sau considera folclorul Romanesc banal sau not cool enough. Eu cred ca din contra, o traditie te reprezinta in momentul in care o faci publica, te ajuta sa-ti definesti un caracter aparte. Si te intareste in fata celor carora le este rusine de tara lor. Indiferent de ce se intampla la nivel economic sau politic, Romania este una dintre cele mai frumoase tari din lume si Romanii, daca isi aloca, cineva timpul sa ne cunoasca si sa ne inteleaga, va vedea  ca suntem cu sufletul mereu deschis, foarte primitori si doritori de bine. 

Asa ca fie ce-o fi, eu ii dau inainte si urzesc #cu folos! Tu cum urzesti?”

Urzitorii asteapta gandurile tale la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.