logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Iulian Corbu. Iași, România

Fotograf priceput și b-boy fantastic, Iulian Corbu urzește polivalent în țară și peste hotare. Corbu a găsit un mod foarte simplu, eficient și ultra-original de îmbina în tot ce face tradiția, înclinațiile lui artistice și pofta de viață. 

Urzitor fără astâmpăr, de 6 ani dansează cu Quasar în Iași și are un skill aparte, acela de a suprinde sufletul lucrurilor și al oamenilor în fotografii (Fotograf-Corbu Iulian).

„Fotografia este arta în care scrii cu lumina și prin care poți exprima orice sentiment, oriunde te-ai afla”, spune Iulian. Fotografia rurală e modalitatea în care urzește punți între generații, pentru că este o cale de întoarcere la origini, în locurile în care energia pozitivă este la ea acasă. Dar când vine vorba despre dans Iulian sparge bariere. “Prin dans vorbești aceeași limbă cu toți și prinzi aripi în vibrațiile melodiilor.”

Iulian se înconjoară de oameni ce iubesc tradiția și care se luptă să țină folclorul viu și să-l transpună în lumea modernă. Pe scurt, e mândru flăcău al comunității Urzeală, “o echipă și-o familie care țintește sus, plină de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă ca mine”.

#corbuhotomanu #fotografcorbuiulian #bboyRaven #qsdbboys

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.