logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Când se adună urzitorii

Veselia alungă norii.

Și chiar de se întorc la noi,

Râdem și dansăm în ploi.

Departe de vânzoleala tipică orașului și de  blocurile gri și peisaje posomorâte, cu oameni veseli, mâncare super-bună și folclor cât cuprinde, am ajuns la Ia Mania, în Holercani.

Am urzit cu folos, da și cu multă, multă dragoste și energie. Am adus urzeli noi, cu design-uri actualizate și colecția pentru copii Basme Românești, stickere, fotografii, sporturi urbane, voie bună. Și am plecat acasă cu amintiri dragi și prietenii noi.

Festivalul a durat doar o zi și a adunat mii de oameni dornici să  cunoască mai multe despre tradiții, despre antreprenoriatul rural și urban, despre motivația și provocările proiectelor și brandurile care au fost prezente acolo. Oameni care au venit să se bucure împreună, să împărtășească gânduri, să se prindă în hore sau să vadă colecțiile prezentate la concursul Mândria, singurul concurs care adună designerii inspirați de folclor. Concursul a adus laolaltă designeri foarte talentați în fața cărora ne înclinăm, dar și un juriu internațional.  

#Urzitorii au prezentat colecția Re:Start și au ales o variantă pe cât de naturală pe atât de originală. Practic, fiecare a făcut ce știe mai bine: care skate, care role, care dans :).  Mulțumirile merg către Alin, Petru, Ștefi, Theo, Rima, Lia, Alexandru și Anamaria, modele pentru o zi, către cei 3 dansatori care ne-au dat energie - Iulian, Biscu și Cătă, și către Pierre, Paul, Lucian și Oana, care au urzit cu folos cum doar ei știu.

Un neașteptat loc III, ca să folosim o expresie din sfera concursurilor sportive, ne-a facut să plecăm spre casă cu speranțe și energie, și cu multă mulțumire în inimi.

A fost și cu nițele peripeții, dar suntem o echipă și am învățat să facem haz de necaz, și am uitat numaidecât oboseala adunată în lunile dinainte de eveniment de îndată ce-am ajuns acolo!

Abia așteptăm #IAMANIA 2017!

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.