logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Urzitori în versuri - Nosteam Highducul, Iași, România

Ionuț Martinescu urzește în versuri. E din Iași, iar când urcă pe scenă devine NoSteam Highduc-ul și își manifestă gândurile, trăirile și sentimentele prin muzică. Pentru el hip-hop-ul e o artă urbană, dar și o dulce frenezie, iar urzitul îi completează visul și-i hrănește sufletul.

„Noi încercăm să dăm culoare și o gură proaspătă de aer autentic și românesc în metropolele moderne”, spune Ionuț. A ales să cânte și să urzească pentru că pentru el „underground-ul reflectă o realitate din stradă și este un loc de joacă frumos pentru fiecare MC, B-Boy, skater, baker, DJ etc.” Doar așa își poate pune în valoare ce are el mai bun și mai personal într-o zonă lipsită de constrângeri formale.

„Urzeală  e pentru mine o familie frumoasă și sunt mândru și bucuros că fac parte din acest team”. Highduc crede că valorile și tradițiile românești sunt insuficient promovate în România, de aceea „ne dorim să ajutăm la creșterea interesului către literatură, arte și muncă în rândul celor ce ne ascultă și ni se alătură”.  

„România urzește cu folos. Sau cel puțin așa mi-aș dori eu”.

cart

Publish modules to the "offcanvas" position.