logourz
simbol rosu NOUTATI     simbol negru PROMOTII     simbol negru CONTACT
Facebook Urzeala Instagram Urzeala Twitter Urzeala Pinterest Urzeala Whatsapp Urzeala   Cart
logourz

Ca de fiecare data Festivalul IA MANIA, desfasurat la Holercani, in raionul Dubasari, in Moldova, ne inspira si ne entuziasmeaza. Anul acesta, vom prezenta colectia capsula Fire de Folclor. 

Fire de Folclor prezinta haine simple, functionale si fara varsta care pot fi purtate cu orice ocazie. 
Ele pot fi si transmise din generatie in generatie, prin faptul ca tinutele  sunt timeless si foarte usor de imbinat intre ele sau cu alte piese din garderoba oricui pentru diverse evenimente sau momente ale vietii si ale zilei. 
Colectia FdF reprezinta o concentrare a atentiei catre generatia parintilor si a bunicilor, a povestilor si povetelor lor, traduse in cazul nostru in hainele pe care le propunem, dar, nu numai in felul in care arata ci si prin grija, atitudindea si felul in care le purtam. 
Astfel, Urzeala incearca sa aduca impreuna 4 generatii si un spatiu de comunicare, ce face posibil folosind pretextul hainelor, o reinnodare sau o intarire a legaturii intre noi. De aici numele Fire de Folclor, caci  acest demers si rezultatul lui ne leaga, intre generatii, prin fire invizibile de traditie si folclor. 
 
cart

Publish modules to the "offcanvas" position.